1183 Budapest, Vajk utca 16-20. | OM: 035126 | Intézményvezető: Somogyvári Beatrix

Schäffer Erzsébet könyvei a Tesz-veszen PDF  | Nyomtatás |  E-mail
2011. december 09. péntek, 13:06

A 2010-es adventi vásár alkalmával járt nálunk a Pulitzer-emlékdíjas, Prima Primissima-díjas Schäffer Erzsébet. Bár a tervek között szerepelt, az írónő az idei rendezvényre sajnos nem tud ellátogatni. Ha személyes találkozásra ezúttal nem is nyílik mód, dedikált könyvhöz idén is hozzájuthatnak az érdeklődők.


A szerző kereskedelmi forgalomban fellelhető köteteire vonatkozó megrendeléseket december 14-ig várjuk e-mailben a  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. vagy a  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címre. (Ugyanitt kérdéseiket is feltehetik!)

A levélben kérjük feltüntetni a választott könyv (könyvek) címét, a példányszámot, a megrendelő nevét, valamint a bejegyzésre vonatkozó megjegyzéseket. (Például: kinek a nevére szóljon a dedikálás.)

A köteteket a december 17-i adventi vásáron vehetik át a megrendelők. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a terjesztő valamennyi kiadványra 15%-os kedvezményt biztosít erre az alkalomra! A kedvezmény kiterjed Schäffer Erzsébet legújabb könyvére (A szőlővirág illata) is.

Módosítás dátuma: 2011. december 09. péntek, 14:14