1183 Budapest, Vajk utca 16-20. | OM: 035126 | Intézményvezető: Galgóczy Zoltán

Ebédbefizetés
Ebédbefizetés
2020. október 07. szerda, 09:05

Frissítve: 2022. szeptember 02.

 

Iskolánkban kizárólag utalással lehet ebédet befizetni.

 

Ennek menete:

 

1. Ki kell tölteni egy Nyilatkozatot a GESZ (Gazdasági Ellátó Szolgálat – 1181 Bp. Városház utca 16. Tel.: 06-1-296-1488) részére. https://www.gesz18.hu/etkeztetes/#letoltheto-dokumentumok (Átutalásos számla) Kedvezményre jogosultaknak az erre vonatkozó nyilatkozatokat is ki kell tölteniük, valamint a jogosultságot alátámasztó érvényes dokumentumokat is csatolni kell.


2. A Nyilatkozatokat az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. oldalra kell elküldeni vagy leadható a GESZ bejáratában elhelyezett gyűjtőládában.

3. Minden hónap 2-án (ha hétvége, 3-án) e-mailben kiküldik a szülőknek a számlát, mennyit kell utalni, milyen azonosítóval. - Befizetni lehet banki utalással is, a számlaértesítőn megadott számlaszámra. Ekkor a Közleményben fel kell tüntetni a kapott 2 x 4 számjegyű azonosítót, és semmi mást. Minden számlán új azonosító szerepel! - Egyszerűbb módja a befizetésnek, ha regisztrálnak a https://18gesz.eny.hu oldalon. Itt kártyás vásárlásként lehet befizetni, másik előnye, hogy az ebédlemondást is el lehet intézni.

4. Fizetési határidő: általában adott hónap 26-a. Tehát számla érkezésétől határidő végéig 25 nap alatt BÁRMIKOR lehet utalni. Célszerű nem az utolsó napra hagyni!

5. 26-a utáni első munkanapon a nem teljesített számlákat sztornírozzák, ergo nincs befizetve a gyerek. Ezután nincs lehetőség új számlát kérni!

 

 

Aktuális étkezési díjak:

 

  • Háromszori étkezés 629,- Ft
  • Egyszeri étkezés 432,- Ft
  • Diétás, háromszori étkezés 686,- Ft
  • Diétás, egyszeri étkezés 419,- Ft

 

 

Egyéb információk:

Az étkezések lemondásából keletkezett túlfizetés a következő időszakra kiállított étkezési számlán jóváírásra kerül.

 

A tudnivalók a képre kattintva dokumentumként is letölthetők

 

 

Módosítás dátuma: 2022. szeptember 02. péntek, 11:11
 
Az étkezési program internetes felülete (tájékoztató)
2011. január 07. péntek, 16:32

Budapest Főváros XVIII. kerület Gazdasági Ellátó Szolgálata (GESZ) a gyermekek étkeztetésével kapcsolatos ügyintézés megkönnyítése érdekében indította el az étkezési program internetes felületét.

 

A  GESZ által üzemeltetett étkezési program online felületével kapcsolatos szülői tájékoztató, valamint az online felület használatához szükséges szülői nyilatkozat az üzemeltető honlapjáról letölthető.

Amennyiben kitöltötte az online felület használatához szükséges nyilatkozatot és leadta az iskolában vagy a GESZ élelmezési ügyintézőjének, a megadott e-mail cím rögzítésre kerül a Menza rendszerben.

Ha ez megtörtént a 18gesz.eny.hu oldalon a jelszó emlékeztető funkciót választva tud jelszót igényelni, mellyel beléphet az étkező felületre.

 

Segítség az elektronikus úton történő ebédbefizetéshez:
  1. Általános információk, ebédlemondás: http://www.gesz18.hu/index.php/etkezes
  2. Letölthető dokumentumok: http://www.gesz18.hu/index.php/etkezes/letoltes
  3. Befizetési időpontok: http://gesz18.hu/index.php/idopontok

 

 

 


 

Módosítás dátuma: 2020. október 07. szerda, 09:52
 
Nyilatkozatok, segédletek
2020. október 07. szerda, 09:12

1. Nyilatkozat online regisztrációhoz (feltöltve: 2018. 09. 14.)

Az utalással összefüggő e-mail üzeneteket a rendszer automatikus generálja. A cím kapcsolattartásra nem alkalmas.


 

2. Nyilatkozat online átutaláshoz és bankkártyás fizetéshez

Fontos! Az RGYK-s tanulókkal kapcsolatos eljárásrend megváltozott!

"A 100%-os kedvezményben részesülő gyermekek részére a következő havi étkezést, 2020. október hónaptól, minden hónap 24. napjáig, az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címre küldött levéllel kell megrendelni. A levélben kérjük megadni a gyermek nevét, az iskolát, az osztályt és az étkezés típusát. (2020. október hónaptól nem szükséges a „nullás” számlák aláírása, a megrendelés nem igényel személyes megjelenést!)"

 

 

 

3. Tudnivalók az átutalásos vagy bankkártyás fizetéshez

 

 

 

4. Spam-ek kezelése

Sokan jelezték a GESZ felé, hogy levelező programjuk a SPAM-ek közé rakta az ebédbefizetés értesítőt. A programot kezelő Kft. küldött egy leírást arról, hogyan kell beállítani  a rendszert ahhoz, hogy ne kerüljön többet a kéretlen levelek közé ez az üzenet.

 5. Nyilatkozat  kedvezményes étkezéshez (feltöltve: 2018.09. 14.)


 

 

6. Nyilatkozat nagycsaládosok, tartósan beteg gyermeket nevelők részére (feltöltve: 2018. 09. 14.) 

 

7. Nyilatkozat sertéshúsmentes étkezés igényléséhez

 

 

Az étkezéshez szükséges igazolásokat, aktuális RGYK-s papírokat, 1 hónapnál nem régebbi és étkezési támogatásra jogosító igazoló szelvényeket a előre le kell adni. Csak a már rögzített kedvezményeket tudják érvényesíteni, jóváírásra csak a papírok leadását követő hónapban van mód.

Módosítás dátuma: 2020. október 12. hétfő, 08:34