1183 Budapest, Vajk utca 16-20. | OM: 035126 | Intézményvezető: Somogyvári Beatrix

Ebédbefizetés PDF  | Nyomtatás |  E-mail
2011. január 07. péntek, 16:32

Újdonság!

Elérhető az intézményi gyermekétkeztetést kezelő internetes felület

 

Budapest Főváros XVIII. kerület Gazdasági Ellátó Szolgálata (GESZ) a gyermekek étkeztetésével kapcsolatos ügyintézés megkönnyítése érdekében elindította az étkezési program internetes felületét.

 

A  GESZ által üzemeltetett étkezési program online felületével kapcsolatos szülői tájékoztató, valamint az online felület használatához szükséges szülői nyilatkozat honlapunkról is letölthető.

Az online felület használata:

Amennyiben kitöltötte az online felület használatához szükséges nyilatkozatot és leadta az iskolában vagy a GESZ élelmezési ügyintézőjének, a megadott e-mail cím rögzítésre kerül a Menza rendszerben.

Ha ez megtörtént a 18gesz.eny.hu oldalon a jelszó emlékeztető funkciót választva tud jelszót igényelni, mellyel beléphet az étkező felületre.


Letölthető tájékoztató az ebédbefizetés lehetséges módjairól (ÚJ!):


Nyilatkozat az átutalásos befizetéshez, 2017-2018:

 

Nyilatkozat online regisztrációhoz:

Nyilatkozat online regisztrációhoz

 


Az étkezéshez és a tankönyvtámogatáshoz szükséges igazolásokat, aktuális RGYK-s papírokat, 1 hónapnál nem régebbi ingyenes tankönyv- és étkezési támogatásra jogosító igazoló szelvényeket a jelzett ügyeleti napokon – még az ebédbefizetés előtt! - kell leadni.

Az ebédbefizetés napján csak a korábban rögzített kedvezményeket tudjuk érvényesíteni, az akkor leadott papírokra a kedvezményt csak a következő hónapban tudjuk jóváírni!

Az ügyintézés megkönnyítése érdekében feltöltöttük az étkezési kedvezmények érvényesítéséhez szükséges nyilatkozatot és igénylőlapot.


NyilatkozatNyilatkozat
Nyilatkozat  (új!)      Igénylőlap

Nyilatkozat nagycsaládosok, tartósan beteg gyermeket nevelők részére

Figyelem! Ezentúl hétköznap délelőttönként 07:30 és 09:00 között van lehetőség lemondani a következő napi ebédet.

Az iskolában leadott módosításokért felelősséget nem vállalunk.


Telefonon: 296-1488

Elektronikus levélben: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Online felületen: 18gesz.eny.hu (regisztrációhoz kötött!)

 

A GESZ tájékoztatója az ebédlemondásról:

 

Tájékoztató

Ebédbefizetés lemondása (2017. január 2.)


Segítség az új rendszerű ebédbefizetéshez:
  1. Általános információk: http://www.gesz18.hu/index.php/etkezes
  2. Letölthető dokumentumok: http://www.gesz18.hu/index.php/etkezes/letoltes
  3. Befizetési időpontok: http://gesz18.hu/index.php/idopontok

 

 

EBÉDBEFIZETÉS 2018 MÁRCIUS HÓNAPRA, A  MÁRCIUS 1-TŐL 31-IG TERJEDŐ IDŐSZAKRA, 19 NAPRA

 

 

 


ELSŐ FÉLÉVI EBÉDBEFIZETÉSI IDŐPONTOK:

 

 

A GESZ teljes levele letölthető az alábbi ikonra kattintva:

 

 


Felhívjuk az átutalásos szolgáltatást igénybe vevők figyelmét, hogy az utalással összefüggő e-mail üzeneteket a rendszer automatikus generálja. A cím kapcsolattartásra nem alkalmas. Az átutalással összefüggő kérdéseikkel, észrevételeikkel, kérjük, az iskola gazdasági ügyintézőjét keressék!

 

Készpénzes befizetés csak a megadott napokon és időpontokban lehetséges! Kérjük a szolgáltatást igénybe venni szándékozókat, hogy az iskola zavartalan működése érdekében a fenti dátumokat és időpontokat betartani szíveskedjenek!

 

2014 októberétől (először tehát a novemberi étkezésre vonatkozóan) átutalással is befizethető a gyermekek étkezési díja. Az átutalásos fizetési mód választásához ki kell tölteni egy nyilatkozatot. A nyilatkozat honlapunkról is letölthető a szükséges tájékoztató anyaggal együtt.


TájékoztatóFontos információk az átutalásos ebédbefizetésről
Tájékoztató Nyilatkozat

 

Nyilatkozat sertéshúsmentes étkezés igényléséhez

 

Felhívjuk a szolgáltatást igénybe vevők figyelmét, hogy az utalással összefüggő e-mail üzeneteket a rendszer automatikus generálja. A cím kapcsolattartásra nem alkalmas. Az átutalással összefüggő kérdéseikkel, észrevételeikkel, kérjük, az iskola gazdasági ügyintézőjét keressék!

A GESZ kérése, hogy ismételten hívjuk fel a szülők figyelmét arra, hogy ha a nem megfelelően teljesített átutalásos számlájuk sztornózásra kerül, akkor újra nyilatkozniuk kell az átutalásos ebédbefizetés választásáról.


Fontos információk az átutalásos ebédbefizetésről

Fontos információk az átutalásos ebédbefizetésről

 

A GESZ az átutalásos ebédbefizetéssel kapcsolatos további tudnivalókra hívta fel a figyelmünket. Részletek a dokumentumban!


Újabb információk az átutalásos ebédbefizetésről
Újabb információk az átutalásos ebédbefizetésről (2015. 02. 19.)

 

Sokan jelezték a GESZ felé, hogy levelező programjuk a SPAM-ek közé rakta az ebédbefizetés értesítőt. A programot kezelő Kft. küldött egy leírást, hogy hogyan kell beállítani  a rendszert, hogy ne kerüljön többet a kéretlen levelek közé ez az üzenet.

 

Ebédbefizetés értesítő (Spam)

 

Tájékoztatjuk a kedves szülőket, hogy 2013. 09. 01-től a másnapi ebéd lemondására csak 09:15-ig van lehetőség. Kérjük az időpont pontos betartását! Telefon: 291-5298, 292-2471.

Módosítás dátuma: 2018. február 02. péntek, 09:56