1183 Budapest, Vajk utca 16-20. | OM: 035126 | Intézményvezető: Somogyvári Beatrix

Ebédbefizetés PDF  | Nyomtatás |  E-mail
2011. január 07. péntek, 16:32

Tájékoztató az intézményi gyermekétkeztetést kezelő internetes felületről

 

Budapest Főváros XVIII. kerület Gazdasági Ellátó Szolgálata (GESZ) a gyermekek étkeztetésével kapcsolatos ügyintézés megkönnyítése érdekében elindította az étkezési program internetes felületét.

 

A  GESZ által üzemeltetett étkezési program online felületével kapcsolatos szülői tájékoztató, valamint az online felület használatához szükséges szülői nyilatkozat honlapunkról is letölthető.

Az online felület használata:

Amennyiben kitöltötte az online felület használatához szükséges nyilatkozatot és leadta az iskolában vagy a GESZ élelmezési ügyintézőjének, a megadott e-mail cím rögzítésre kerül a Menza rendszerben.

Ha ez megtörtént a 18gesz.eny.hu oldalon a jelszó emlékeztető funkciót választva tud jelszót igényelni, mellyel beléphet az étkező felületre.


Letölthető tájékoztató az ebédbefizetés lehetséges módjairól:


Hamarosan...

Nyilatkozat az átutalásos befizetéshez, 2018 (feltöltve: 2018. 09. 14.): 

Nyilatkozat online regisztrációhoz (feltöltve: 2018. 09. 14.):

 

 

Felhívjuk a szolgáltatást igénybe vevők figyelmét, hogy az utalással összefüggő e-mail üzeneteket a rendszer automatikus generálja. A cím kapcsolattartásra nem alkalmas. Az átutalással összefüggő kérdéseikkel, észrevételeikkel, kérjük, az iskola gazdasági ügyintézőjét keressék!

Sokan jelezték a GESZ felé, hogy levelező programjuk a SPAM-ek közé rakta az ebédbefizetés értesítőt. A programot kezelő Kft. küldött egy leírást, hogy hogyan kell beállítani  a rendszert, hogy ne kerüljön többet a kéretlen levelek közé ez az üzenet.

 

Ebédbefizetés értesítő (Spam)


Az étkezéshez szükséges igazolásokat, aktuális RGYK-s papírokat, 1 hónapnál nem régebbi és étkezési támogatásra jogosító igazoló szelvényeket a jelzett ügyeleti napokon – még az ebédbefizetés előtt! - kell leadni.

Az ebédbefizetés napján csak a korábban rögzített kedvezményeket tudjuk érvényesíteni, az akkor leadott papírokra a kedvezményt csak a következő hónapban tudjuk jóváírni!

Az ügyintézés megkönnyítése érdekében feltöltöttük az étkezési kedvezmények érvényesítéséhez szükséges nyilatkozatot és igénylőlapot.

Nyilatkozat  kedvezményes étkezéshez (feltöltve: 2018.09. 14.):

 

Nyilatkozat nagycsaládosok, tartósan beteg gyermeket nevelők részére (feltöltve: 2018. 09. 14.):Figyelem! Ezentúl hétköznap délelőttönként 07:30 és 09:00 között van lehetőség lemondani a következő napi ebédet.

Az iskolában leadott módosításokért felelősséget nem vállalunk.


Telefonon: 296-1488

Elektronikus levélben: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Online felületen: 18gesz.eny.hu (regisztrációhoz kötött!)

 

A GESZ tájékoztatója az ebédlemondásról:

 

Tájékoztató

Ebédbefizetés lemondása (2017. január 2.)

 

 

Segítség az új rendszerű ebédbefizetéshez:
  1. Általános információk: http://www.gesz18.hu/index.php/etkezes
  2. Letölthető dokumentumok: http://www.gesz18.hu/index.php/etkezes/letoltes
  3. Befizetési időpontok: http://gesz18.hu/index.php/idopontok

 

 

Készpénzes befizetés csak megadott napokon és időpontokban lehetséges! Kérjük a szolgáltatást igénybe venni szándékozókat, hogy az iskola zavartalan működése érdekében a fenti dátumokat és időpontokat betartani szíveskedjenek!

 


Nyilatkozat sertéshúsmentes étkezés igényléséhez

 

 

A Gazdasági Ellátó Szolgálat (GESZ) tájékoztatása szerint 2020. januártól májusig az alábbi napokon lesz mód az étkezési díj befizetésére a Vajk-sziget Általános Iskola tanulói részére.

 

 

Módosítás dátuma: 2019. november 05. kedd, 13:10